Με την πρώτη πρωινή πτήση αναχώρησε σήμερα από τα Χανιά για την Αθήνα ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ κ.Χρήστος Σταικούρας , εν όψει της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ο βουλευτής Φθιώτιδας κ.Σταικούρας ήταν το Σαββατοκύριακο στα Χανιά και σήμερα θα παρευρεθεί σε πολιτική ομιλία του πολιτευτή της ΝΔ στα Χανιά κ.Μανούσου Βολουδάκη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 μμ στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της κρισιμότητας της συνάντησης των κ.κ.Σαμαρά-Παπαδήμου, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τον κ.Σταικούρα να συμμετάσχει σε σύσκεψη εν όψει της συνάντησης.

Ο αναπλ.τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ θα επιστρέψει στα Χανιά στις 4 το απόγευμα προκειμένου να επισκεφθεί το ίδρυμα Ερευνών και Μελετών  \”Ελ.Βενιζέλος\” μαζί με τον τομεάρχη Δικαιοσύνης κ.Κώστα Τζαβάρα και τον κ.Βολουδάκη, και στην συνέχεια να παρευρθεί στην ομιλία του ππρώην βουλευτή Χανίων.

Πάντως η συνάντηση Σαμαρά – Παπαδήμου, στις 6 το απόγευμα θεωρείται ως ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς τις επόμενες ημέρες η ΝΔ θα κληθεί να στηρίξει βασικά νομοθετήματα που θεωρούνται από την τρόικα ως αναγκαία προϋπόθεση για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της χώρας.

Ο πρωθυπουργός σκοπεύσει να θέσει προς συζήτηση και προτάσεις μέτρων τα οποία μπορεί να συμβάλουν στην αναθέρμανση της οικονομίας, την τόνωση της απασχόλησης και τη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook