Με μια λακωνική ανακοίνωση η οποία όμως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι εκδόθηκε για την «σφαγιαστική» διαιτησία του Αρετόπουλου στο ματς με τον Ατρόμητο η ΠΑΕ ΟΦΗ επισημαίνει ότι απαιτεί σεβασμό από τα θεσμικά όργανα.

Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης γίνεται και ένα κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο στο ματς που ακολουθεί το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» με την Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει :

«Η Διοικούσα Επιτροπή της Π.Α.Ε - Ο.Φ.Η κάνει μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δώσει λύσεις στα τρέχοντα αυξημένα οικονομικά – οργανωτικά προβλήματα.
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.
Η ομάδα και το Σωματείο έχουν 87 χρόνια έντονης Αθλητικής και πολιτιστικής παρουσίας στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, στην Ελλάδα, αλλά και στον Ευρωπαϊκό χώρο.
Για το λόγο αυτό η ιστορία της ομάδας αλλά και ο κόσμος της απαιτούν σεβασμό από όλα τα θεσμικά όργανα.
Εμείς δηλώνουμε ως Διοικούσα Επιτροπή ότι θέλουμε αγαστή συνεργασία με όλα τα θεσμικά όργανα, προκειμένου το ποδόσφαιρο να διατηρήσει αναλίωτη την αίγλη και την λαϊκή απήχηση που έχει.
Παρακαλούμε τον κόσμο του Ο.Φ.Η να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα και το Σάββατο στον αγώνα με την Δόξα Δράμας να στείλει για άλλη μια φορά ένα βροντερό μήνυμα σε όλα τα επίπεδα».