Ο Σάκης Ρουβάς σαραντάρισε και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι πρωίας. Η γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη, του είχε πει πως θα βγουν την Παρασκευή στο αγαπημένο τους μαγαζί στο Κολωνάκι.

Όταν όμως ο δημοφιλής τραγουδιστής μπήκε μέσα, αντίκρισε όλους τους καλούς του φίλους να τον χειροκροτούν και να του εύχονται τα καλύτερα. Το πάρτι-έκπληξη που διοργάνωσε η Κάτια Ζυγούλη με τον μάνατζερ του τραγουδιστή Κωνσταντίνο Καφίρη τα είχε όλα, τραγούδι, χορό και ατελείωτο κέφι που κράτησε μέχρι τις 5.00 το πρωί.

Φυσικά, από ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν φίλοι του τραγουδιστή αλλά και πολλοί θαυμαστές του. Ανάμεσά τους ο Πέτρος Κωστόπουλος με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, η οποία κατά την είσοδό της τραγουδούσε το «Όλα καλά», ο Γιάννης Λάτσιος, η Χριστίνα Παππά, ο Τζώνυ Καλημέρης με τη σύζυγό του Μαρία Ιωάννου, αλλά και η «Ρουβίτσα» Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι πήρε δώρο στον τραγουδιστή ένα μπουρνούζι.

Εκεί ήταν επίσης ο επιχειρηματίας Ηλίας Κοκοτός, ο στιχουργός Κοντόπουλος με την σύζυγό του, η Ρεγγίνα Κουρή, η Χριστίνα Πολίτη με τον σύζυγό της Σωτήρη Φουρτουλάκη, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και πολλοί άλλοι.

Από τα πιο ωραία ζευγάρια της βραδιάς ήταν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ. Ο τραγουδιστής μάλιστα εξέφρασε τις ευχές του μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Να ζήσει! Του εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά. Χαίρομαι που σαραντάρισε και μπήκε στο κλαμπ το δικό μας. Μόνο υγεία να έχει στη ζωή του και να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν με αξιοπρέπεια και με αγάπη» είπε ο 41χρονος τραγουδιστής και πρόσθεσε με χιούμορ: «Τα σαράντα είναι η καλύτερη ηλικία. Το ξέρετε καλά. Να συνεχίσει έτσι, να γυμνάζεται όπως εγώ, και όταν μεγαλώσει να γίνει σαν κι εμένα».

Espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook