Στασιμότητα παρατηρήθηκε κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας στο θέμα απόκτησης από τον Εργοτέλη του Φραντσίσκο Χαβίτο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Οι επαφές μεταξύ των δύο διοικήσεων συνεχίζονται και πλέον οι διοικούντες τον Εργοτέλη παραδέχονται ανοικτά ότι ενδιαφέρονται για τον Χαβίτο το θέμα όμως είναι ότι έχουν ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι δεν προτίθενται να καλύψουν τα χρήματα του συμβολαίου του Ισπανού μεσοεπιθετικού που αμείβεται με περίπου 170.000 ευρώ το χρόνο.

Από την άλλη στον Ολυμπιακό δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον παίκτη αλλά φαίνεται να μην είναι ζεστοί στο ενδεχόμενο να καλύψουν οι ίδιοι εξ ΄ολοκλήρου το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και ζητάνε από τους ανθρώπους του Εργοτέλη να συνδράμουν και αυτοί σε αυτό το κομμάτι.

Το «αγκάθι» λοιπόν για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του Χαβίτο είναι το οικονομικό και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικά εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία του Εργοτέλη για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα ξεκινήσει από την Τρίτη καθώς την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας είχαν ρεπό.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook