Ένα κάρο προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Νίκος Αναστόπουλος εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης που ακολουθεί το Σάββατο με την Δόξα Δράμας στο «Γεντί Κουλέ».

Ο 53χρονος τεχνικός δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεση του , τους τιμωρημένους Γεωργίου , Σίσιτς και Κάλαϊτζιτς καθώς και τον επίσης τιμωρημένο Μάντζιο που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο. Παράλληλα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο οι Κάρολ και Ταυλαρίδης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν αποκλείεται ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ να εκτίσει την ποινή του και αυτός στον αγώνα με τους «Μαυραετούς».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Αναστόπουλος πονοκεφαλιάζει και για την συμμετοχή του Μπουλούτ στο ματς του Σαββάτου που είναι εξαιρετικά αμφίβολη καθώς ο Τούρκος αριστερός μπακ αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι για 90 λεπτά έκαναν αποθεραπεία την Δευτέρα ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά κάτω από δυνατή βροχή. Η προετοιμασία για το ματς με την Δόξα Δράμας θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τρίτη το απόγευμα όπου υπάρχει νέα προπόνηση.

Το μόνο ευχάριστο για τον Αναστόπουλο είναι ότι ο Ζαχαράκης για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα με τον προπονητή του ΟΦΗ να μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του νεαρού αμυντικού.

Τέλος την Τρίτη στις 11 το πρωί στο γήπεδο του ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα που θα γίνει το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο την Δόξα Δράμας.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook