Μπαράζ επαφών και συναντήσεων είχαν την Δευτέρα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ .

Η αρχή έγινε με την συνάντηση που υπήρξε το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη και η συνέχεια δόθηκε το απόγευμα όπου αντιπροσωπεία της διοικούσας επιτροπής συναντήθηκε με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», ενώ παράλληλα ο Νίκος Αναστόπουλος είχε ξεχωριστή συνάντηση με τους κ.κ Κουτάντο και Κορωνάκη την Δευτέρα το απόγευμα μετά το τέλος της προπόνησης.

Οι κ.κ Χναράκης, Αποστολάκης και Κουτάντος βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» όπου είχαν συνάντηση για πάνω από μια ώρα με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων του ΟΦΗ από τους «Snakes» και τους «Κρήτες».

Η συνάντηση αυτή κινήθηκε σε πολύ καλό επίπεδο με τους εκπροσώπους των οργανωμένων να ζητάνε από τους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ να δοθεί λύση στο πρόβλημα που υπάρχει με την Θύρα 6 που παραμένει κλειστή στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Παράλληλα τέθηκε επι τάπητος το θέμα της εισροής φιλάθλων στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και αποφασίστηκε σε κάθε εντός έδρας ματς να υπάρχουν δύο εκπρόσωποι από τους οργανωμένους σε κάθε θύρα που θα ελέγχουν την είσοδο των φιλάθλων ώστε να μην μπαίνουν φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο καθώς χάνονται σημαντικά κέρδη για την ομάδα.

Οι φίλαθλοι από την πλευρά τους τόνισαν στα μέλη της διοικούσας επιτροπής ότι θα είναι κοντά στην προσπάθεια που καταβάλουνε για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει.

Η συνάντηση με τον Αναστόπουλο

Πριν από την συνάντηση με τους φιλάθλους ακολούθησε μια συνάντηση του αντιπροέδρου της ομάδας Αντώνη Κουτάντου και του γενικού αρχηγού Σήφη Κορωνάκη με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ έθεσε τα ζητήματα που τον απασχολούν και αν και δεν έγινε γνωστό το τι συζητήθηκε δεν αποκλείεται να υπάρξει μείωση του ρόστερ με πιο πιθανή την αποχώρηση του Μποντόρ ίσως και κάποιου άλλου παίκτη που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Τα θέλω του Αναστόπουλου αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ που θα γίνει την Τρίτη στις 5 το απόγευμα όπου θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ΟΦΗ με όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook