Ο Ερίκ Καντονά αποφάσισε να στείλει επιστολές σε 500 Δημάρχους στην Γαλλία για την στήριξή τους και σε περίπτωση που την πάρει θα κατέβει ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές!

Ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου και νυν ηθοποιός, κατάφερε και πάλι να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς φαίνεται ότι αποφάσισε να εξασκήσει όλα τα δικαιώματά του ως πολίτης και να κατέβει ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Απριλίου στην Γαλλία! Αυτό, βέβαια, μόνο σε περίπτωση που λάβει την στήριξη τουλάχιστον 500 Δημάρχων, κάτι που ζητά με επιστολές που έχει ήδη αποστείλει.

«Στόχος μου είναι να συγκεντρώσω τουλάχιστον 500 δικές σας υπογραφές… Αυτές θα μου επιτρέψουν να περάσω ένα απλό μήνυμα. Ένα μήνυμα αλήθειας και σεβασμού, ένα ισχυρό μήνυμα. Ένα μήνυμα που περιμένει η χώρα και εκατομμύρια οικογένειες, που κάποιοι έχουν ξεχάσει τις θυσίες που κάνουν καθημερινά και τους έχουν εγκαταλείψει. Αν μου δώσετε την στήριξή σας, θα αναδείξω αυτή την ισχυρή ιδέα», είναι ένα μέρος της επιστολής που έστειλε ο Καντονά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook