Τα μπορντό χείλη έχουν κανόνες

Έχουν πιο dark ψυχή και γι’αυτό ενδείκνυνται μόνο για βραδινές εμφανίσεις. Επιλέξτε το σε συνδυασμό με το μαύρο βραδινό σας φόρεμα και ένα πιο σοφιστικέ χτένισμα όπως ένας σινιόν κότσος ή ένα wavy βαγκ hairstyling. Γενικά, το φετινό 40’s look με την pencil φούστα ή τις λεπτομέρειες από δαντέλα, θα χαρίσουν ένα ξεχωριστό στυλ και το κραγιόν σας θα κάνει στα σίγουρα statement. H μόδα προτείνει την πιο κρεμώδη εκδοχή του όπως στην πασαρέλα (Missoni) για αυτό αποφύγετε τις ματ υφές. Ο καλύτερος τρόπος να το απλώσετε είναι με τη βοήθεια ενός πινέλου παίρνοντας το χρώμα κατ’ ευθείαν από τη συσκευασία. Κάντε μερικές παραπάνω πινελιές στο κέντρο των χειλιών και με μία μπατονέτα σβήστε το χρώμα στο περίγραμμα.

 Θέλετε μυστικά για υπέροχα χείλη;

  • Για να αποκτήσετε χείλη για φίλημα δε χρειάζεται μόνο να έχετε τα κατάλληλα προϊόντα αλλά και να ξέρετε τα κατάλληλα tips που θα σας βοηθήσουν να τα αναδείξετε.
  • Και τα χείλη σας χρειάζονται απολέπιση! Κάντε χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσά σας.
  • Μην τα γλύφετε. Είναι μία κίνηση που κάνουμε ασυναίσθητα όταν νιώθουμε ότι τα χείλη μας «τραβάνε» Το θέμα είναι ότι φέρνει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα κάνοντάς τα ακόμα πιο ξηρά και θαμπά. Η πιο σοφή κίνηση δεν είναι άλλη από το να απλώσουμε ένα balm θρέψης ή ένα ενυδατικό λίπγκλος.
  • Το lip balm βρίσκεται μόνιμα στο on-the-go νεσεσέρ μου ώστε να μου προσφέρει άμεση λάμψη και ενυδάτωση. Εμπιστευτείτε τη γυαλάδα που μπορεί να σας προσφέρει το εντελώς άχρωμο balm σας και ανανεωθείτε σε χρόνο dt.
  • Όταν νιώθω τα χείλη μου ξηρά (ειδικά τώρα το χειμώνα) αποφεύγω τα ματ κραγιόν και επιλέγω πιο όσα έχουν κρεμώδη υφή. Και η αλήθεια είναι ότι αγαπώ τα λίπγκλος ειδικά στο πρωινό μου look. Απλώστε το ταμποναριστά στα χείλη τοποθετώντας λίγη παραπάνω ποσότητα στο κέντρο και δώστε την εντύπωση ότι τα χείλη σας έχουν περισσότερο όγκο. Ακόμα θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε τα “plump” λίπγκλος που κυκλοφορούν στην αγορά και χαρίζουν ένα juicy εφέ.
  • Όταν δεν έχω την απόχρωση κραγιόν που θέλω δοκιμάζω να κάνω τις δικές μου μίξεις. Ανακατεύω δύο αποχρώσεις στο πίσω μέρος του χεριού μου και στη συνέχεια το απλώνω στα χείλη με ένα ειδικό πινέλο (φροντίζω να έχω «πάρει» αρκετή ποσότητα).
  • Έξυπνο τρικ: Εάν το πάνω χείλος σας είναι πιο λεπτό μπορείτε να απλώσετε λίγο παραπάνω λίπγκλος εκεί και μετά να σφραγίσετε τα χείλη απαλά ώστε να πάει παντού.
  • Θέλετε να αποκτήσετε αυτά τα άψογα κόκκινα χείλη σε στυλ 40’s που είναι φέτος της μόδας; Το μολύβι χειλιών θα σας εξασφαλίσει ένα άψογο αποτέλεσμα αλλά από την άλλη θα βοηθήσει ώστε το χρώμα να μην τρέξει. Προσοχή όμως πρέπει να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση.
  • Tip: σε βραδινές εξόδους να έχετε πάντα μαζί σας ένα όμορφο καθρεφτάκι όπου μπορείτε να τσεκάρετε ότι τα χείλη σας και το χαμόγελό σας παραμένουν εντυπωσιακά.

(jenny)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook