Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η τραγωδία στο Αγρίνιο, όταν ένα ανήλικο κορίτσι που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η επίδοξη αυτόχειρας σώθηκε χάρη στις αποτελεσματικές προσπάθειες των γιατρών.

Η κοπέλα ήταν το τέταρτο ανήλικο άτομο που προσπάθησε να τελειώσει ηθελημένα τη ζωή του στην ευρύτερη περιοχή, μέσα στους τελευταίους μήνες! Κι αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Τα αίτια που της οδήγησαν σε αυτή την απόφαση δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η παρ’ ολίγον αυτόχειρας είχε καταπιεί μεγάλη ποσότητα από αντιβηχικά σιρόπια. Αν και διέφυγε τον κίνδυνο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μάρτυρες μιας τραγικής σκηνής έγιναν αρκετοί κάτοικοι της Λευκάδας το απόγευμα της Δευτέρας, όταν είδαν σε ένα παρκινγκ έναν 80χρονο συμπολίτη τους να περιλούζει τα ρούχα του με εύφλεκτο υγρό και να βάζει φωτιά!

Άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά και ο ηλικιωμένος αυτόχειρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όμως, ήταν ήδη αργά καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του

Οι αστυνομικοί δεν έχουν διαπιστώσει τα αίτια που τον έσπρωξαν στην αυτοκτονία και παίρνουν καταθέσεις από τους συγγενείς του ηλικιωμένου.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook