Αναστάτωση προκάλεσε την Παρασκευή ένα ντόπερμαν που είχε εγκαταλειφθεί στην περιοχή των Δικαστηρίων και τώρα τα ίχνη του αγνοούνται.

Το μεγαλόσωμο σκυλί, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, είχε εγκαταλείψει από το προηγούμενο βράδυ ένας άντρας που \”φρόντισε\” να το βάλει σε ένα περιφραγμένο χώρο, ο οποίος μάλιστα βρίσκονταν κοντά στο 8ο και 20ο Δημοτικό Σχολείο.

Στο σημείο έφτασε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου \”Η μικρή Κιβωτός του Νώε\” κ. Σίλκε Βρόμπελ, ύστερα από ειδοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας που ανέφερε ότι το σκυλί λόγω της κακουχίας ήταν εξαγριωμένο.

Η κ. Βρόμπελ αφού έδωσε τροφή στο ταλαιπωρημένο σκυλί κατάφερε με ένα ηρεμιστικό να το αποκοιμίσει για να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος ώστε να μην κινδυνεύσει κάποιος περαστικός.

Έτσι άρχισε ένας γραφειοκρατικός γολγοθάς που κράτησε όλη τη μέρα με το ντόπερμαν να κυκλοφορεί ελεύθερο τη νύχτα στην περιοχή!

Συγκεκριμένα αφού δεν βρέθηκε καμιά δημοτική υπηρεσία να περιθάλψει το σκυλί, και η κ. Βρόμπελ δήλωσε αδυναμία να το αναλάβει, το σκυλί παρέμεινε στον περιφραγμένο χώρο.

Όταν όμως η κ. Βρόμπελ έφυγε για να του φέρει τροφή κάποιος είχε ανοίξει την περίφραξη και το σκυλί έφυγε.

Το βράδυ κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την κ. Βρόμπελ ότι είδαν το ντόμπερμαν να κυκλοφορεί ελεύθερο ενώ από κάποια στιγμή και έπειτα τα ίχνη του χάθηκαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook