Άγιο είχε κτηνοτρόφος από το Θέρισο όταν κατολίσθηση καταπλάκωσε στην κυριολεξία το όχημα που είχε σταθμεύσει στην είσοδο του φαραγγιού της περιοχής.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 5 το βράδυ κτηνοτρόφος που βρισκόταν στην περιοχή και ενώ οδηγούσε άκουσε έναν εκκοφαντικό θόρυβο από τεράστια βράχια να πέφτουν από το βουνό.

Χάρη στα αντανακλαστικά που αποκτά κάθε άνθρωπος μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του, βγήκε έξω από το τύπου τζιπ 4Χ4 όχημά του και απομακρυνόμενος μερικά μέτρα πρόλαβε να δει τα τεραστίων διαστάσεων βράχια να καταπλακώνουν το αυτοκίνητό του, που μάλιστα ήταν καινούργιο.

Στο σημείο έσπευσε ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Χανίων κ.Τάσος Κουρουπάκης κάνοντας έκκληση προς όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές ορεινές, αφού οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες.

Λίγο αργότερα μηχάνημα του Δήμου Θερίσου απομάκρυνε τα βράχια από το δρόμο παραδίδοντάς τον και πάλι στην κυκλοφορία.

Τέλος έντονες χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά του νομού Χανίων, κάτι που απαιτεί τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλα τα οχήματα που θα πρέπει να κινηθούν εκεί, ενώ τα εκχιονιστικά μηχανήματα είναι "έτοιμα" για κάθε περίπτωση που θα κριθεί αναγκαίο.