Σε πτήση «τρόμου» μετατράπηκε η επιστροφή των Βαγγέλη Μάντζιου και Φώτη Παπουλή την Τρίτη το βράδυ από την Αθήνα στο Ηράκλειο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είχαν μια έξτρα μέρα άδεια από την διοίκηση ήταν να γυρίσουν σήμερα στις 7 το απόγευμα αεροπορικός στο Ηράκλειο όμως η πτήση που τους μετέφερε λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν καθ΄όλη την διάρκεια του ταξιδιού δυσκολεύτηκε αρκετά να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντάζακης» με τους δύο παίκτες να είναι ιδιαίτερα τρομοκρατημένοι μετά την άφιξη τους στο Ηράκλειο.

«Τι ήταν αυτό πάλι; Πως δεν έπεσε το αεροπλάνο…Ποτέ δεν έχουμε τέτοιο δύσκολο ταξίδι» μονολογούσαν οι δύο παίκτες όταν έφθασαν στο αθλητικό κέντρο» τόνισαν στο γενικό αρχηγό του ΟΦΗ Σήφη Κορωνάκη που περίμενε να τους παραλάβει και ένιωσε τον τρόμο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των δύο ποδοσφαιριστών.

Παρά την ταλαιπωρία τους πάντως τόσο ο Μάντζιος όσο και ο Παπουλής από το αεροδρόμιο οδηγήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο όπου τους περίμενε ο γυμναστής της ομάδας ο κ. Πλουμάκης προκειμένου να κάνουν ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Την Τετάρτη και οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.