Σε μια σημαντική συμφωνία που θα αποφέρει σημαντική οικονομική ανάσα στα ταμεία της κρητικής ΠΑΕ ήρθαν την Τρίτη οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα κατάφεραν να πείσουν τον πρώην παίκτη της κρητικής ομάδας τον Βασίλη Ρόβα να αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ και στην οποία είχε πρωτόδικα δικαιωθεί και του είχε επιδικαστεί το ποσό των 258.000 ευρώ.

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον νομικό εκπρόσωπο του παίκτη Αργύρη Λίβα αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο Ρόβας δέχθηκε να αποσύρει την προσφυγή του πριν εκδικαστεί η έφεση που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης η ΠΑΕ ΟΦΗ και να λάβει μόνο τα δεδουλευμένα του μέχρι το διάστημα που παρέμεινε στην κρητική ομάδα που φτάνουν στις 150.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ από αυτή την σημαντική συμφωνία θα γλιτώσει ένα ποσό της τάξεως των 108.000 ευρώ που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο στις δύσκολες οικονομικά εποχές που περνάει το σωματείο.

Ανάλογες επαφές βέβαια γίνονται και με τους άλλους περίπου 20 πρώην ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που έχουν καταθέσει προσφυγή κατά της κρητικής ομάδας και έχουν δικαιωθεί , προκειμένου να αποσύρουν τις προσφυγές τους και να έρθουν σε διακανονισμό με την κρητική ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook