Σε… αποθήκη ηρωίνης είχε μετατρέψει τα… εσώρουχά της μια 43χρονη γυναίκα που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της! Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών για την δράση του ζευγαριού που διακινούσε σε περιοχές της Βοιωτίας, επαληθεύτηκαν μόνο όταν διαπίστωσαν ότι το εσώρουχο ήταν… μεγαλύτερο απ’ όσο έπρεπε!

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού, που έκανε τακτικά δρομολόγια από τον Ασπρόπυργο και τα Άνω Λιόσια προς την Θήβα και τη υπόλοιπη Βοιωτία. Κοντά στις Ερυθρές, το ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο. Όμως, ούτε στο αυτοκίνητο ούτε πάνω στον 52χρονο οδηγό βρήκαν ναρκωτικά. Επομένως, μόνο πάνω στην 43χρονη μπορεί να υπήρχαν και χρειάστηκε να κληθεί μια γυναίκα αστυνομικός η οποία υπέβαλε την ύποπτη σε σωματική έρευνα.

Στο… ευρύχωρο εσώρουχο βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 472 γραμμαρίων! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το ζευγάρι και κατέσχεσαν τα πέντε κινητά που είχαν μαζί τους, για τα οποία ζήτησαν άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να ανακαλύψουν τους προμηθευτές των ναρκωτικών. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

ptotothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook