Με super sexy εσώρουχα φωτογραφήθηκε η γνωστή playmate αλλά και μανούλα Aναστασία Περάκη. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την αλλαγή που θέλει να κάνει στο σώμα της στο περιοδικό “Celebrity”.

“Θα ήθελα να έχω μικρότερο στήθος, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να κάνω μια επέμβαση για να το φτιάξω. Μετά τη γέννα έπαθα σοκ με το σώμα μου… Έκανα μεγάλη προσπάθεια να επανέλθω γιατί είχα πάρει δεκαεπτά κιλά”, δήλωσε η Αναστασία για την αλλαγή που θέλει να κάνει στο σώμα της.

\"\"

 
Η Αναστασία είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Μουρούτσο και εξομολογήθηκε τις αλλαγές που προκαλεί ο ερχομός ενός μωρού σε μία σχέση: “Στην αρχή χάνεις λίγο την μπάλα αλλά αν υπάρχει θέληση, μπορεί να ξανακερδίσεις τον σύντροφο σου. Μετά τη γέννηση ενός παιδιού, γίνεσαι οικογένεια με τον άλλον υπάρχει ένα διαφορετικό δέσιμο”, δήλωσε.

\"\"

 
Η Αναστασία μίλησε για τα επαγγελματικά της και αποκάλυψε ότι θα την ενδιέφερε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με την τηλεόραση. “Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ κάποια στιγμή με την τηλεόραση. Ευχαρίστως θα έκανα κάποιο guest ρόλο σε μια ταινία, αλλά ως επάγγελμα δεν το βλέπω. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν το έχω προσπαθήσει και πολύ.\”


(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook