Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαρία Τσουρή. Όπως παραδέχθηκε η ίδια στην κάμερα του «Made In Star», εκείνη και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Αν είναι αγοράκι, θέλω να γίνει ένας  πολύ ψηλός και όμορφος άντρας, αλλά, αν είναι κοριτσάκι, δεν θέλω να γίνει τόσο ψηλή» εξήγησε η 25χρονη πολίστρια, που είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκανε πρόσφατα πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, κι εκείνη δεν δίστασε να δείξει στην κάμερα το δαχτυλίδι που της χάρισε: «Το διάλεξε με μια από τις καλύτερές μου φίλες και με την Ολυμπία Χοψονίδου και τον άντρα της (Βασίλη Σπανούλη). Όταν με είδε και μου έδωσε το δαχτυλίδι  ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ήταν μια μέρα που δεν τον είχα δει καθόλου και τον είδα ίσα- ίσα για πέντε λεπτά, κι αυτά τα πέντε λεπτά ήταν ίσως από τα ωραιότερα της ζωής μου! Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Δεν το περίμενα» είπε, μην κρύβοντας παράλληλα τα συναισθήματά της για εκείνον: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα. Και αυτό που πιστεύω όταν τον βλέπω είναι ότι θα είμαι ερωτευμένη για πάντα!».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook