Η Άννα Βίσση βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity Ιανουαρίου που κυκλοφορεί και μιλά για όλα στον Ηλία Παυλόπουλο με έμπνευση για κάθε ερώτηση ένα τραγούδι που έχουμε αγαπήσει…

-Κουβαλάς ακόμα μέχρι τώρα ένα «Τραύμα» που σε πονάει; Τι είναι αυτό;
Και δύο και τρία… αλλά δεν λέγονται. «Τραύμα» μπορεί να είναι και καλό κάτι στη ζωή σου. Αυτά τα τραύματα μου αρέσουν. Αυτά που είναι ανοιχτά και σε κάνουν να λειτουργείς με πόνο και συναίσθημα.

\"\"

-Έχεις κάνει κάτι «Απαγορευμένο» για το οποίο είτε μετανιώνεις είτε είσαι περήφανη και τι είναι αυτό;
Συνέχεια «Απαγορευμένα» κάνουμε όλοι σε σχέση με τον καθωσπρεπισμό που επικρατεί στις κοινωνίες μας. Κι άλλοτε είμαστε περήφανοι που αντιστεκόμαστε κι άλλοτε υπερβολικά αντιδραστικοί που χάνουμε τον μπούσουλα. Έχω νιώσει και τα δύο καθότι… άνθρωπος κι εγώ.

-Αν ήσουν αυτή που είσαι αλλά στην αντρική εκδοχή σου, θα έδινες άφεση αμαρτιών στους άντρες που προτιμούν όλες τις «Τσούλες» της γης ανά στιγμές;
Εγώ αν ήμουν άντρας, νομίζω θα διάλεγα άλλες γυναίκες απ\’ αυτές που περιγράφει η Κοντοβά στο στίχο της – τις προς αποφυγήν, δηλαδή. Νομίζω θα ήμουν πιο συναισθηματικός άντρας, πιο ρομαντικός.

-Αν γυρίζαμε στη δραχμή, η Άννα Βίσση τώρα που μιλάμε θα είχε «Εκατομμύρια» στο λογαριασμό της;
Το σίγουρο είναι πως δεν θα έμπαινα στον κόπο να μετατρέπω τα ευρώ σε δραχμές όπως κάνω ακόμη.

\"\"

-Είσαι «Ερωτευμενάκι» αυτό τον καιρό;
Μπα! Αντέχω όμως.

-Ποιο είναι όμως για σένα το μεγαλύτερο «Μαρτύριο» που έχεις υποστεί ποτέ και πώς το ξεπέρασες;
Συνήθως τα μαρτύριά μου έχουν να κάνουν με τις πείνες που εθελοντικά υφίσταμαι προκειμένου να είμαι αδύνατη. Γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό και δεν το γεύομαι. Δεν το ξεπέρασα δε ποτέ κι ούτε πρόκειται. Για να λέμε και αλήθειες.

\"\"

-«Μόνο το σεξ δεν φτάνει» να ενώσει δύο καρδιές. Όμως κατά πόσο το σεξ για σένα είναι βαρόμετρο ώστε να ενωθούν ουσιαστικά δύο καρδιές; Πιστεύεις και στο λεγόμενο πλατωνικό έρωτα;
Δεν έχω βιώσει μέχρι τώρα έναν πλατωνικό έρωτα, αλλά έχω ζήσει έρωτα που πέρασε γρήγορα στο στάδιο της αγάπης άνευ σεξουαλικής έξαρσης και ήταν ok η ζωή κι έτσι.



(missbloom)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook