Μία γκριμάτσα…την έκανε διάσημη και μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να μην κέρδισε τον τίτλο της Star Hellas στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2006 κατάφερε όμως να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
\"\"

Όταν μετά από δύο χρόνια εμφανίστηκε η Ρία Αντωνίου ως το αντίπαλον δέος της Τζούλιας Αλεξανδράτου…η εθνική μας Τζούλια πέρασε στην επίθεση.

«Δεν ταξιδεύω ποτέ με ίσιωμα κομμωτηρίου στο φρέσκο-αχνιστό πλατινέ μαλλί μου, γιατί θεωρώ…αδιανόητο να βάλω σε τόσα έξοδα τη μανιακή αντίζηλό μου, η οποία αντιγράφει ακόμα και την αναπνοή μου… όλοι γνωρίζουν για ποια χτυπά η καμπάνα» έλεγε την εποχή εκείνη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown αναφερόμενη εμμέσως πλην σαφώς στη Ρία Αντωνίου.

\"\"

Και εκείνη βέβαια δεν έμεινε πρώτον με τα χέρια σταυρωμένα και δεύτερον με το στόμα κλειστό. «Η μόνη αντίζηλός μου, είναι ο εαυτός μου. Έχω κουραστεί να μου χρεώνουν αντίζηλες, μόνο και μόνο επειδή είναι ξανθιές» απαντούσε η Ρία Αντωνίου η οποία με μάνατζερ αλλά και αγαπημένο τότε τον Ηλία Πανταζόπουλο ανέβαινα αργά αλλά σταθερά τα σκαλοπάτια της σόουμπιζ.

\"\"

Όσοι γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι ποτέ η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν είδε με καλό μάτι την εμφάνιση της Ρίας Αντωνίου στο χώρο. Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι συνέκριναν τις δύο ξανθές σεξοβόμβες. Και η σύγκριση όσο περνούσε ο καιρός ευνοούσε τη Ρία Αντωνίου.

\"\"

Σήμερα όλα δείχνουν ότι η Ρία Αντωνίου έχει κερδίσει το παιχνίδι της δημοσιότητας. Η συμμετοχή της στο ιταλικό Dancing with the stars ανέβασε τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της σόουμπιζ.

\"\"

Όσο για την Τζούλια Αλεξανδράτου; Δείχνει χαμένη στους σκοτεινούς δρόμους του εύκολου πλουτισμού και της ευκαιριακής διασημότητας, σπαταλώντας την ομορφιά που αφειδώς της χάρισε η φύση.

\"\"

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook