Στην Ιεράπετρα, σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:00, μετά το άγγελμα του θανάτου του Βασίλη Ζαχαρόπουλου, πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου Λασιθίου, Δημοτικού Συμβούλου Ιεράπετρας και Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Μύθων, συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση, με θέμα: Έκδοση συλλυπητηρίου Ψηφίσματος.

Στη συνεδρίαση αυτή ο Δήμαρχος, αφού εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τον πρόωρο θάνατο ενός συνεπούς αυτοδιοικητικού λειτουργού και ενός διακεκριμένου επιστήμονα, τόνισε ότι ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος έχει ταυτίσει τη συμμετοχή του στα κοινά του τόπου μας με την προσφορά πολύτιμων υπηρεσιών σε διάφορους τομείς και ιδιαίτερα στη λειτουργία του ΤΕΙ στο Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή του Λασιθίου.

Υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος ανάπτυξης του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης στην Ιεράπετρα, καθώς και ιδρυματικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη δύο νέων τμημάτων του ΤΕΙ Κρήτης στο Νομό Λασιθίου και συνετέλεσε ως επιστημονικός υπεύθυνος στην ολοκλήρωση πλήθους αναπτυξιακών έργων στην περιφέρεια Κρήτης.

Ο αδόκητος θάνατός του αποτελεί πλήγμα για την οικογένειά του και σημαντική απώλεια για το Δήμο και την κοινωνία, στην κρίσιμη, μάλιστα περίοδο που διανύουμε σήμερα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην εργατικότητα, στην εντιμότητα, στο προσωπικό ήθος του προώρως εκλιπόντος συναδέλφου μας και επεσήμανε την υποχρέωση του Δήμου να τον τιμήσει αναλόγως, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού άκουσε την εισήγηση του Δημάρχου, καθώς και τις τοποθετήσεις των μελών του, που αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα, στην προσφορά και στο έργο του Βασίλη Ζαχαρόπουλου, τα οποία εκτιμώνται ως ιδιαιτέρως θετικά,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Να εκφραστούν εγγράφως τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του
Να συνοδεύσει σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο την εκφορά του
Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα στην οικογένειά του και να αναγνωστεί στην κηδεία του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook