Δύο με τρεις αποχωρήσεις από το ρόστερ του ΟΦΗ αναμένεται να γίνουν μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με την Δόξα Δράμας.

Η απόφαση αυτή φαίνεται να έχει παρθεί με την σύμφωνη γνώμη και του Νίκου Αναστόπουλου μετά την συνάντηση που είχαν οι κ.κ Κουτάντος και Κορωνάκης την Δευτέρα και την νέα συνάντηση που είχε ο 54χρονος τεχνικός με τον Β. Ξημέρη την Τρίτη.

Ο Αναστόπουλος φαίνεται να έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση από την ομάδα των Μπουλούτ, Μποντόρ, και έναν εκ των Ζορμπά η Ουκάρ με τον πρώτο να είναι πιο ψηλά στην λίστα του.

Ο Μπουλούτ αν και βασικός φαίνεται να αποχωρεί τόσο λόγω υψηλού συμβολαίου που έχει αλλά και για το γεγονός ότι δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον Νίκο Αναστόπουλο σε μια διαμάχη που φαίνεται να έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Παράλληλα ο Τούρκος αριστερός μπακ έχει πατήσει πλέον τα 37 την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ διαθέτει στην θέση του άλλες τρεις αξιόπιστες λύσεις με τους Πίτσο, Βάντο και Μονιάκη.

Ο Μποντόρ από τότε που έκανε τις αρνητικές δηλώσεις κατά του προπονητή του βρίσκεται και αυτός με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας και αυτό του έδειξε ο Αναστόπουλος ξεκάθαρα με τον αποκλεισμό του Ούγγρου μέσου από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Όσο για τον Ζορμπά και τον Ουκάρ ένας εκ των δύο παικτών που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Αναστόπουλου θα αποχωρίσει από την ομάδα αλλά πιο πιθανό φαίνεται το διαζύγιο με τον Π. Ζορμπά καθώς ο Ουκάρ μπορεί να βοηθήσει σε οργανωτικό ρόλο μετά την φυγή του Σουμπίνιο.

Με αυτές τις αποδεσμεύσεις που αναμένεται να γίνουν το ρόστερ του ΟΦΗ θα φτάσει τους 23 ποδοσφαιριστές αλλά δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί με 1-2 παίκτες από την ομάδα Κ20 της ομάδας με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Σκουτέλη να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Άλλωστε ο Σκουτέλης ακολούθησε όλη την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι και από τότε υπήρχε πρόθεση για να γίνει επαγγελματίας ο συγκεκριμένος παίκτης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook