Με ντέρμπι ξεκίνησε το Σάββατο η αγωνιστική (Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψ.), με ντέρμπι τελειώνει τη Καθαρά Δευτέρα οπότε και αναμετρώνται στη Ρόδο η τοπική ομάδα (τρίτη της βαθμολογίας) και η πρωτοπόρος Κόρινθος που ισοβαθμεί στη κορυφή με τον Πλατανιά. Η Χανιώτικη ομάδα που παίρνει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς, θα περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των δυο ντέρμπι για να μάθει ποια θα είναι η νέα της θέση στον πίνακα και ποια η απόστασή τη από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ενδιάμεσα πάντως, τη Κυριακή, το μενού της 23ης αγωνιστικής της fl2 έχει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αφορούν κυρίως τη μάχη της παραμονής.

Ο Ασπρόπυργος με τρεις σερί ήττες στη πλάτη του, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βύζαντα Μεγάρων που θέλει να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες του για τις προνομιούχες θέσεις, ενώ ο Πανηλειακός υποδέχεται στον Πύργο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Φυσικά δεσπόζει και το Κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στα Χανιά και την Χερσόνησο που θα κρίνει πολλά.

Χανιά – Χερσόνησος

Κανένα σχεδόν πρόβλημα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της Χερσονήσου, Άγγελος Βαρδάκης, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά από τη στιγμή που και ο Φιλιππάκος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Μόνο ο Αριστεινίδης απέχει λόγω τραυματισμού. Από την άλλη στα Χανιά υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι και στα καλύτερά της. Τουλάχιστον ο Προμπονάς μετά από καιρό έχει την ευκαιρία να διαθέτει πλήρης 18άδα. Ο μοναδικός απόντας είναι ο τραυματίας Τσιτλακίδης.

Βύζας Μεγάρων – Ασπρόπυργος

Εκτός πλάνων του προπονητή του Βύζαντα Μεγάρων, Μουράτ Σεροπιάν, βρίσκονται οι τιμωρημένοι Νταντάμης, Όκουε για τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία έμπειρο τερματοφύλακα, Αντώνη Παναγιωτόπουλο.

ΠΑΟ Ρουφ – Αίας Σαλαμίνας

Χωρίς προβλήματα πρόκειται να παραταχθεί ο ΠΑΟ Ρουφ απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας, αφού ο προπονητής των \”ερυθρολεύκων\’, Μίλτος Γκόφας, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Πανηλειακός – Απόλλων Σμύρνης

Με μία απουσία θα πάρει ο Απόλλων Σμύρνης στον Πύργο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής του τεχνικού Νίκου Καρούλια βρίσκεται ο τιμωρημένος Μπούμπας. Οι \”ερυθρόλευκοι\” από την πλευρά τους θα παίξουν με όλα τους τα… όπλα, σε έναν αγώνα που θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια παραμονής που κάνουν.

Την Δευτέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ρόδος – Κόρινθος

Ρόδος – Κόρινθος

Χωρίς τον Μάρκο Μαραγκουδάκη προετοιμάζει την ομάδα του την Ρόδο ο προπονητής Δημήτρης Σπανός για το εντός έδρας ντέρμπι με την Κόρινθο και αυτό διότι ο έμπειρος επιθετικός είναι τιμωρημένος. Παράλληλα, για τον ίδιο λόγο θα λείψουν οι Ντόμας και Μπιτσάκος από την Κόρινθο του Νίκου Κουρμπανά.

*το ρεπορτάζ των αγώνων των ομάδων εκτός Κρήτης είναι από το golden3.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook