Το ενδεχόμενο ο Εργοτέλης να κάνει μια προσθήκη στο ρόστερ του αλλά αποκτώντας μόνο δανεικό παίκτη που θα τον πληρώνει η ομάδα στην οποία ανήκει παραμένει ακόμη ανοικτό μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στις 31 Ιανουαρίου.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Χαβίτο του Ολυμπιακού για τον οποίο το ενδιαφέρον του Εργοτέλη δεν έχει ατονίσει αλλά και δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν δεχτούν να πληρώσουν όλο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που αγγίζει τις 170.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες στην προπόνηση του Εργοτέλη και σύμφωνα με πληροφορίες είχε μια κουβέντα με τον Νίκο Καραγεωργίου και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας τον Σταύρο Λαμπράκη για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κάποιον παίκτη ο Εργοτέλης αλλά και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή από την ομάδα πέρα από τον Ντάτομο που βρίσκεται σε διαδικασία να λύσει το συμβόλαιο του.

Ούτε για το ένα , ούτε για το άλλο θέμα πάρθηκε κάποια τελική απόφαση και οι δύο πλευρές αναμένεται να τα ξαναπούν τις επόμενες ημέρες. Θέμα αποχώρησης του Ολίσε πάντως από την ομάδα δεν υπάρχει καθώς από την μια οι άνθρωποι του Εργοτέλη είναι προβληματισμένοι με την παρουσία του Νιγηριανού αλλά από την άλλη υπάρχει η απόφαση να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολίσε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όπου λήγει και ο δανεισμός του από τον Πανθρακικό.

Στα αγωνιστικά και τα της προετοιμασίας για την αναμέτρηση της Τούμπας, το πρόβλημα όπου είχαν να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δεν ήταν κάποιος τραυματισμός, αλλά οι κάκιστες καιρικές συνθήκες. Ο ισχυρός άνεμος που πνέει όλη την ημέρα στο Ηράκλειο, σε συνδυασμό με το τσουχτερό κρύο, εμπόδισαν στο να γίνει η απογευματινή προπόνηση (καθώς η πρωινή στο γυμναστήριο έγινε χωρίς πρόβλημα) όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένη με βάρος στην τακτική, αλλά να είναι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με περισσότερο τρέξιμο, προς αποφυγή και τραυματισμών.

Το καλό για τον Εργοτέλη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, πέραν των γνωστών Ρομάνο, Καβουσάκη και αν οι επόμενες προπονήσεις κυλήσουν ομαλά αναμένεται να είναι περισσότερες οι λύσεις όπου θα έχει στη διάθεσή του ο Καραγεωργίου. Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων θα συνεχισθεί την Πέμπτη με προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα.