Εφιαλτικές διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η παιδοφιλία στη Κρήτη αφού λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της δράσης της 22χρονης δασκάλας από τα Χανιά που είχε συνάψει σχέσεις με 15χρονο μαθητή και προσέγγιζε μέσω Facebook ανήλικους, ένα νέο περιστατικό εξερευνούν οι αρχές στο νησί.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή ενός 38χρονου από τα Μάλια Ηρακλείου βρέθηκαν όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς» σχεδόν 40 ώρες (!) βίντεο με σκληρότατο πορνογραφικό υλικό, στο οποίο μεταξύ άλλων εμφανίζονται ολόγυμνα αγοράκια ηλικίας περίπου επτά ετών να συνευρίσκονται ερωτικά αλλά και τρίχρονα παιδάκια σε βάρος των οποίων ασελγούν ενήλικες.

Τα ηλεκτρονικά του «ίχνη» είχαν εντοπιστεί από τους «χάκερς» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τις τελευταίες 30 ημέρες στο πλαίσιο του προγράμματος τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο είχε εξοπλιστεί η υπηρεσία για τον εντοπισμό τέτοιων δραστηριοτήτων.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου που του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος, φέρεται να αποδέχεται ότι κατείχε το υλικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν το διακινούσε, ενώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εκτός του 38χρονου, φέρεται να εντόπισαν τα «ίχνη» ακόμα πέντε ατόμων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook