Στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τίτλου επέστρεψε ο Κισαμικός. Η ομάδα του Καστελίου πέρασε νικηφόρα από τους Αγ.Αποστόλους όπου νίκησε τον Γρανίτη με 3-1 και έστω μέχρι αύριο το απόγευμα οπότε και αγωνίζεται ο Μινώταυρος είναι μόνη στη κορυφή.

Το συγκρότημα του Νίκου Μαναρώλη άνοιξε το σκορ με τον Καλαμπακάκη στο 35’, ενώ στο 49’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ανιάγκε . Στο 69’ ο Γρανίτης αντέδρασε και μείωσε με τον Μπεριάδη έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα Μουτζούρη, αλλά στο 72’ και πάλι ο Ανιάγκμπε που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κισαμικός εξασφάλισε τη νίκη του. Δυο λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Τριανταφύλλου διέκοψε το ματς για δέκα λεπτά λόγω υβριστικών συνθημάτων εις βάρος του.

Στη τρίτη θέση της βαθμολογίας εδραιώθηκαν τα Περιβόλια που νίκησαν τον Άρη Σούδας με 1-0 χάρις στο απ’ ευθείας φάουλ του Δημήτρη Παπιδάκη στο 82’.

Στα άλλα ματς η Ιωνία με δυο γκολ του Θεοδωράκη και ένα από τους Στ.Λιοδάκη, Καβρουλάκη και Μεσαρτζόπουλου νίκησε 5-2 τον Κρ.Αστέρα σημειώνοντας τη τρίτη σερί νίκη της, ενώ το πρώτο του τρίποντο στη τελική φάση πήρε ο ΑΟΔΑ που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 4-3της ΑΕ Κυδωνίας που έμεινε πλέον ουραγός.

7η αγωνιστική

ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ

Περιβόλια – Άρης Σ.: 1-0

Κρ. Αστέρας – Ιωνία: 2-5

Γρανίτης – Κισαμικός: 1-3

Α.Ε. Κυδωνίας – ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ: 3-4

Κυριακή 15.00

Μινώταυρος – Παλαιόχωρα: Μουρνιές (Κανελάκης, Κασελάκης, Μάρκου)

Βαθμολογία 7 Αγ.

1. ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 18

2. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ* 16

3. ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ 14

4. ΑΡΗΣ Σ. 10

5. ΙΩΝΙΑ 2000 10

6. ΓΡΑΝΙΤΗΣ 9

7. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ* 8

8. ΚΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 5

9. ΑΟΔΑ 3

10. ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ 2

* ματς λιγότερο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook