Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι επικεφαλής της Ασφάλειας στην Ξάνθη για να ανακαλύψουν την ταυτότητα του αδίστακτου σάτυρου που παρενόχλησε σεξουαλικά μια ανήλικη μαθήτρια μόλις 14 χρόνων, μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της στο κέντρο της πόλης!

Φανερά σοκαρισμένο το κορίτσι, ενημέρωσε τους γονείς του για την πρωτοφανή σκηνή που αντίκρισε, όταν μπήκε στο ασανσέρ και ο άγνωστος άνδρας τρύπωσε ξωπίσω του. Χωρίς να πει λέξη, ο σάτυρος κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να επιδεικνύει στην τρομοκρατημένη μικρούλα τα γεννητικά του όργανα, ενώ παράλληλα τα χάιδευε προκλητικά! Μόλις το ασανσέρ σταμάτησε, ο επιδειξίας το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Οι γονείς του κοριτσιού κατήγγειλαν την σεξουαλική παρενόχληση στην Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες για να τον εντοπίσει έχοντας την περιγραφή του, αλλά δεν ανακάλυψε τα ίχνη του. Η επίθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη της πόλης και οι αστυνομικοί συμβουλεύουν τα ανήλικα κορίτσια να αποφεύγουν να μπαίνουν στα κτίρια και κυρίως στα ασανσέρ μαζί με αγνώστους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook