Tην πρώτη εικόνα αλλά και κάποιες αρχικές πληροφορίες για τη νέα γενιά του Ceed έδωσε στη δημοσιότητα η Kia. Το νέο μικρομεσαίο μοντέλο δείχνει πολύ ενδιαφέρον και αρκετά στυλάτο.

Μια πρώτη φωτογραφία του καινούριου Ceed έδωσε στη δημοσιότητα η Kia, προετοιμάζοντας το κοινό για την επόμενη γενιά του μικρομεσαίου της μοντέλου. Το αυτοκίνητο δείχνει πολύ μοντέρνο και με ελκυστικό στυλ, ενσωματώνοντας όλα τα στοιχεία από τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα που υιοθετεί σε όλα τα καινούρια της μοντέλα η φίρμα. Σε κάθε περίπτωση, το νέο Ceed δείχνει πως έχει τα προσόντα, τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, να κοιτάξει στα ίσα μεγάλους αντιπάλους στη μικρομεσαία κατηγορία, όπως π.χ. το Ford Focus, το VW Golf και το Opel Astra.

Για τα τεχνικά του αυτοκινήτου είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε, ωστόσο είναι βέβαιο πως το νέο μικρομεσαίο Kia θα έχει σαφή οικολογικό προσανατολισμό.

Τέλος, παραμένει ακόμα άγνωστο το πότε θα λανσαριστεί το μοντέλο και στις ευρωπαϊκές αγορές, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει σύντομα.

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook