Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση που αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το “Down Town”. Η γνωστή ηθοποιός – τραγουδίστρια άφησε για λίγο τις πρόβες το “Dancing on Ice” και φωτογραφήθηκε topless...
 
Πέρα από τη σέξυ φωτογράφιση, όμως, η Πηνελόπη μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για όλα. “Όταν αγαπάω, τα δίνω όλα. Και καρδιά και σώμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας ότι ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη για εκείνη.

Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να είναι με κάποιο σύντροφο που δεν συμμερίζεται την αγάπη της για τα ζώα και συγκεκριμένα για τις γάτες της. “Δεν χωράει συζήτηση αυτό. Τα ζώα είναι για εμένα τα απόλυτα πλάσματα. Αγαπούν ανιδιοτελώς. Δεν νομίζω ότι θα αγαπούσα ποτέ κάποιον που δεν θα αγαπούσε τα ζώα”, εξομολογήθηκε.

Τέλος, μιλώντας για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, αποκάλυψε: “Δούλεψα σε όλα τα πόστα που μπορεί να φανταστεί κανείς στο θέατρο. Τα πρωινά έπαιζα, μετά έκανα πρόβα για παράσταση στην Επίδαυρο, πήγαινα στη σχολή και μετά πουλούσα προγράμματα”.

http://www.joywood.gr/wp-content/uploads/2012/01/anastasopoulou2.jpg

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/article1572763.ece/BINARY/w460/anast2.jpg

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/article1572762.ece/BINARY/w460/anastasopoulou.jpg


(Tlife)