Αν και είχε επιστρεψει αυτή τη σεζόν στην ομάδα ο Βαγγέλης Μπελεβέτης λίγους μήνες μετά θα αποτελέσει παρελθόν για τον Πλατανιά, με το \”διαζύγιο\” να μην έχει επισημοποιηθεί ακόμα, αλλά να έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την αρχική του αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας, όταν αγωνιζόταν στη Football League 2.

Ο 25χρονος μέσος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε επανέλθει στη χανιώτικη ομάδα, μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Εορδαϊκό, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ευκαιρίες και έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τους \”ερυθρόλευκους\”.

Από την άλλη ακόμα και την Παρασκευή (13/1) ίσως έλθει στα Χανιά ένας επιθετικός που θα αποκτηθεί από τον Πλατανιά για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

Πρόκειται για υψηλόσωμο φορ, που αντέχει στο σκληρό παιχνίδι. Η μεταγραφή του ενδέχεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Τέλος και επίσημα ο Μπελεβέτης

Λίγα λεπτά μετά το ρεπορτάζ του Flashnews.gr ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς:

\”Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μπελεβέτη, που προέκυψε κοινή συναινέσει. Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα μας, στο διάστημα που αγωνίστηκε και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή\”.

(τελευταία ενημέρωση 14.06)

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook