Το πρώτο τελικό από τους τελευταίους δέκα που έχουν απομείνει στη κούρσα για τον τίτλο, ο Πλατανιάς θα τον παίξει στον Ασπρόπυργο κόντρα στη τοπική ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι με τη φόρα που έχουν μετά τις τέσσερις σερί νίκες που τους έχουν φέρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση ενός πόντου από τη κορυφή, θέλουν να αλώσουν και τον Ασπρόπυργο ώστε να εδραιωθούν στις προνομιούχες θέσεις και αν βοηθήσουν τα άλλα αποτελέσματα ακόμα και να ανέβουν στη κορυφή.

Όπως δηλώνει και ο Καβακάς: «Έχουν μείνει 10 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, τα οποία για εμάς όλα είναι σημαντικά και εμπεριέχουν ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Έτσι και το παιχνίδι της Κυριακής, έχει τις δικές του δυσκολίες. Παίζουμε με μία ομάδα η οποία ενισχύθηκε το Δεκέμβριο, έχει θετικά αποτελέσματα και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για να παίρνουμε βαθμούς ή βαθμό και αυτό θα κάνουμε και αυτή την Κυριακή. Καταλαβαίνετε ότι με νίκη φτάνουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας. Λιγοστεύουν τα παιχνίδια. Δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο. Μόνο το παιχνίδι της Κυριακής».

Το έργο του Πλατανιά βέβαια δεν θα είναι εύκολο, αφού ο Ασπρόπυργος όπως παραδέχεται και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος: «Έχει ενισχυθεί με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Θα έλεγα κιόλας ότι με την έλευση του νέου προπονητή (Γιέφτοβιτς), έχουν και θετικά αποτελέσματα. Οπωσδήποτε η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα γιατί και το παιχνίδι που έχασαν την Κυριακή από την Χερσόνησο είχαν ευκαιρίες για να έπαιρναν θετικό αποτέλεσμα

Ο Ασπρόπυργος τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει μόλις μια ήττα και τρεις νίκες, απολογισμός ιδιαίτερα καλός, όχι βέβαια τόσο όσο του Πλατανιά ο οποίος στη δική του εξάδα αγώνων έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι του Καβακά θέλουν τη Κυριακή να γίνουν η πρώτη ομάδα του ομίλου που θα πετύχει τη φετινή σεζόν πέντε σερί νίκες!

Αγωνιστικά προβλήματα ο Πλατανιάς δεν αντιμετωπίζει αφού άπαντες είναι στη διάθεση του Καβακά. Ακόμα και ο Πιτσόκος ο οποίος είναι έτοιμος για τη Κυριακάτικη μάχη.

Στον αντίποδα, εκτός αποστολής, έμειναν για λόγους τακτικής οι Μπαξεβάνης, Κομπογεννιτάκης και Βλαχάκης.

Η 19μελής αποστολή: Λιούρδης, Δασκαλάκης, Τζανής, Γεωργόπουλος, Παληγεώργος, Παπαδημητρίου, Κατρανίτσας, Αθανασιάδης, Τσοντάκης, Μαζιώτης, Μουνάφο, Πότσι, Μιρτσέτα, Λούκεζ, Νούτσος, Προβατίδης, Πιτσόκος, Κατσικοκέρης και Μαρτσάκης.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Λιοσάτου και Τσούπρου, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Τουρνάς που τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποτέλεσε στόχο του Πλατανιά.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γκριτζέπης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γρηγορίου, Βεργέτης (Αρκαδίας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook