Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αποκορώνου – Σφακίων στις Καλύβες Χανίων, πραγματοποίησαν σήμερα 20 εργαζόμενοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, καταγγέλλοντας τις πρακτικές του διοικητικού συμβουλίου που όπως υποστήριξαν, επιδιώκει την απόλυσή τους και την υποβάθμιση της λειτουργίας της.

Όπως ανέφερε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων στις ΕΑΣ Χανίων και υπάλληλος της ΕΑΣ Σφακίων – Αποκορώνου Σέργιος Αλεξιάδης «μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να καταγγείλουμε τις πρακτικές του ΔΣ.

Με τις ενέργειες που κάνουν ουσιαστικά κλείνουν την ΕΑΣ απογυμνώνοντάς την από τις εργασίες που γινόταν μέχρι τώρα. Δυστυχώς η τακτική του νέου ΔΣ είναι ανοικτός πόλεμος με τους εργαζομένους με σκοπό να διώξουν τους εργαζομένους χωρίς να καταβάλουν τα δεδουλευμένα τους».

Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, εδώ και 15 μήνες παραμένουν απλήρωτοι, ενώ καταγγέλλουν ακόμα ότι ο πρόεδρος της ΕΑΣ άλλαξε μέχρι και τις κλειδαριές στις εγκαταστάσεις στο Βάμο ώστε να μην μπορούν να μπουν σε αυτές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook