Το πρώτο τρασνέξουαλ τοπ μόντελ η Βραζιλιάνια Lea T άνοιξε την καρδιά της στην Oprah Winfrey και μίλησε για την παιδική της ηλικία αλλά και το πώς είναι να ζεις σαν γυναίκα όντας άνδρας.

H Lea T γεννήθηκε αγόρι και είναι κόρη του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Toninho Cerezo. Τον περασμένο μήνα η καλλονή από τη Βραζιλία περπάτησε στην πασαρέλα παρουσιάζοντας ρούχα του Alexandre Herchcovitch’s στην εβδομάδα μόδας στο Sao Paulo. Η Lea T ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας του Civenchy ενώ έχει κάνει εκατοντάδες φωτογραφήσεις για εξώφυλλα περιοδικών.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην Oprah ο πατέρας ήταν τόσο χαρούμενος που είδε την κόρη του να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα που είπε: «Τώρα μπορώ να πεθάνω χαρούμενος».

«Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι οι φήμες που λένε ότι ο Cerezo αποκλήρωσε την ίδια του την κόρη δεν υφίστανται», είπε το μοντέλο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Oprah ρώτησε κάποια πράγματα την Lea T που θα ήθελε να ξέρει ο κόσμος. Για παράδειγμα πως αισθάνεται που τον επόμενο μήνα θα υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

«Φοβάμαι πάρα πολύ την όλη διαδικασία αλλά νιώθω πως δεν έχω άλλη επιλογή αφού γεννήθηκα κατά λάθος αγόρι. Όλααυτά τα χρόνια ήλπιζα πως ήμουν gay. Εντάξει λοιπόν είμαι gay έλεγα στον εαυτό μου και σκεφτόμουν ότι αυτό θα ήταν λιγότερο οδυνηρό για την οικογένειά μου. Ευχόμουν να δεχόμουν το σώμα μου ως αντρικό. Να ήμουν ένας κανονικός gay που θα αποκτούσε οικογένεια και παιδιά. Αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.»

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook