Την συμπαράσταση του κόσμου στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με την Δόξα Δράμας αλλά και την συνδρομή των φίλων της ομάδας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας που έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή ζητάει η προσωρινή διοικούσας επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ με σημερινή της ανακοίνωση.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Κουντάντος τοποθετήθηκε για τα παραπάνω θέματα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας τόνισε : «Η ομάδα μας αύριο (σ.σ Σάββατο) δίνει ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που είναι σε ανοδική πορεία. Τα θετικά αποτελέσματα που έχει αποσπάσει η Δόξα δεν είναι τυχαία. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι ο φίλαθλος κόσμος, θα βοηθήσει το προπονητή και τους παίκτες να υλοποιήσουν το στόχο που έχουμε. Είμαστε σίγουροι ότι ο φίλαθλος κόσμος σε ένα ακόμη παιχνίδι θα δείξει το ήθος του και θα βοηθήσει με σωστό τρόπο την ομάδα μας, όπως έχει κάνει σε όλα τα ματς. Η μαζική συμμετοχή του κόσμου στο αυριανό παιχνίδι πέρα από τη μεγάλη στήριξη που προσφέρει στην ομάδα και στους παίκτες, βοηθάει οικονομικά τον ΟΦΗ στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η ομάδα μας.»

Ο αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Κουτάντος πριν από την έναρξη της προπόνησης είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας μας και τους ενημέρωσε για τις επαφές που είχε την Πέμπτη στην Αθήνα ο πρόεδρος κ. Βασίλης Ξημέρης.

«Με τους παίκτες μας έχουμε μια ειλικρινή σχέση και η πρόθεση της διοίκησης είναι να γνωρίζουν τα πάντα. Τους ενημέρωσα για τις προσπάθειες του προέδρου μας. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι στον «αέρα». Ο κόσμος και σ αυτό το νέο κάλεσμα της διοίκησης και του ΟΦΗ, πιστεύουμε ότι θα βρεθεί κοντά στην ομάδα μας και θα την βοηθήσει στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται. Η συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βοηθάει ενεργά τη προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας για το λόγο αυτό και παρακαλούμε όλους τους φίλους του ΟΦΗ και ιδιαίτερα όλους τους Κρητικούς που βρίσκονται εντός και εκτός Ελλάδας να συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που είναι πλέον γεγονός. Με τη μαζική συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα δοθεί μεγάλη βοήθεια στον ΟΦΗ να βρει το δρόμο του» δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Αντώνης Κουτάντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook