Ένα ξαφνικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που μπορεί να αλλάξει και τα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου εν όψει ΠΑΟΚ προέκυψε στην προπόνηση της Παρασκευής για τον Εργοτέλη.

Ο Σίλβα Τζούνιορ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από την προπόνηση και αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγω για κάποιο σοβαρό πρόβλημα η συμμετοχή του Βραζιλιάνου μέσου για την αναμέτρηση της Τούμπας θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή τελευταία πρωινή προπόνηση όπου θα φανεί αν πρόκειται για κάποιο επιπόλαιο τραυματισμό.

Ο Τζούνιορ προορίζεται για το βασικό σχήμα για το ματς με τον ΠΑΟΚ και αν δεν μπορέσει τελικά να παίξει την θέση του θα πάρει ένας εκ των Ολίσε η Κυριακίδη.

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσε το παρόν και ο Απόστολος Παπουτσάκης που επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στη Λίγκα και μάλιστα πριν την έναρξη της μίλησε στους παίκτες του Εργοτέλη τονίζοντας τους ότι «Πιστεύω στις δυνατότητες σας. Θέλω να παίξετε με πάθος και δύναμη κόντρα στον ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι αν το κάνετε αυτό μπορούμε να τα καταφέρουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι».