Μετά την κακή εμφάνιση και την εκτός έδρας ήττα από την Νέα Κηφισιά η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ αναζητά ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση (3μ.μ) που θα γίνει στο Κλειστό του ΒΑΚ με αντίπαλο τον Αρκαδικό για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα μετά από αρκετό καιρό για τον Κρίς Χουγκάζ είναι ο γνωστός τραυματίας Παναγάκης , ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Καραδολάμη στις υποχρεώσεις της ομάδας μετά από αρκετό καιρό όπου έλειψε λόγω του τραυματισμού που είχε στη μέση.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Κρίς Χουγκάζ μιλώντας για τον αγώνα με τον Αρκαδικό στο επίσημο σαϊτ της ομάδας τόνισε : «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να μην έχουμε άλλη απώλεια στο γήπεδό μας. Οι αθλητές το ξέρουν καλά αυτό και πιστεύω ότι θα δείξουν την ανάλογη προσοχή».

Μετά την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ βρέθηκαν στα γραφεία της Λέσχης Φίλων «Snakes» όπου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους μαζί με τα μέλη του συνδέσμου.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής στην Α2 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών :

Σάββατο 14 Ιανουαρίου

15.00 : ΟΦΗ –Αρκαδικός (Γεωργιάδης, Μήτσιου, Συμεωνίδης)
15.00 : ΑΕΚ – Αμύντας (Μάνος, Θεονάς, Ντάβαρης)
17.00 : ΑΕΚ Άργους – Δόξα Λευκάδας (Βαρδάλος, Αναστόπουλος Α., Δημόπουλος)
17.00 : Λαύριο – Ερμής Λαγκαδά (Σταματόπουλος, Τζαφλέρης, Τσώνος Μ.)
17.00 : Πιερικός/Αρχέλαος – Ν.Κηφισιά (Μπήτης, Παφίλης, Πανταζής)
17.00 : Παγκράτι – Απόλλων Πάτρας (Παντελίδης, Νικολούλης,Παγώνης )
17.00 : Πανερυθραϊκός – Πανελευσινιακός (Ανδρικόπουλος, Καλδίρης, Μαλανδρής)
17.00 : Περάματος Ερμής – Ίκαροι Σερρών (Διαμάντης, Ταρενίδης, Μάλαμας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook