Στο 42ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στη Γέφυρα των Μεγάρων, αστυνομικοί σταμάτησαν διερχόμενο ύποπτο αυτοκίνητο για έλεγχο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου άνοιξε πυρ και πυροβόλησε τον συνοδηγό του περιπολικού και στη συνέχεια διέφυγε.

Ειδικότερα και όπως δημοσιεύει η zougla.gr, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο έχοντας την πληροφορία πως επέβαιναν οι δύο δράστες της ληστείας που διαπράχθηκε σε μίνι μάρκετ στις 21.42 της Παρασκευής στη Νέα Πέραμο. Στο ύψος της αερογέφυρας των Μεγάρων, στο ρεύμα προς Αθήνα, οι δύο αστυνομικοί σταμάτησαν την ύποπτη Alfa Romeo.

Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο κι άνοιξε πυρ με Καλάσνικοφ προς τους αστυνομικούς οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε έχει διαμπερές τραύμα στον αστράγαλο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Αρχικά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός, τραυματισμένος από τα πυρά των δύο αστυνομικών, ενώ η συνεργός του, ελληνικής υπηκοότητας, συνελήφθη άμεσα. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, εντοπίστηκε πλησίον των γραμμών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην Πάχη Μεγάρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν αντελήφθη την παρουσία αστυνομικών, πυροβόλησε και πάλι εναντίον τους. Οι άνδρες της αστυνομίας ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα, ο δράστης να πέσει νεκρός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook