Γαμπρός για τρίτη φορά θα ντυθεί ο Στέφανος Κορκολής αφού θα παντρευτεί τον Ιούνιο την εκλέκτη της καρδιάς του Svetlana Lvovna Ditlova.

Η Linda είναι γνωστή τραγουδίστρια στη Ρωσία και αυτή ήταν και η αφορμή της γνωριμία της με τον γνωστό στιχουργό. Η δισκογραφική εταιρεία της και συγκεκριμένα ο διευθυντής που ήξερε την δουλειά του Στέφανου πρότεινε στην Linda να συνεργαστούν και εκείνη δέχτηκε.

\"\"

“Ύστερα από λίγο καιρό, μου στέλνουν την πρόταση για την Linda και μου παραδίδουν όλο το υλικό με τη δισκογραφία και τις συναυλίες της. Όταν την είδα ενθουσιάστηκα και είπα αμέσως ναι”, εξομολογήθηκε ο Στέφανος στο περιοδικό “Down Town”.

Βέβαια μέχρι να γνωριστούν υπήρχαν πολλά εμπόδια  χωρίς να ευθύνεται ουτέ ο ένας ούτε ο άλλος. Το cd που έστειλε ο διευθύντης της δισκογραφικής στην τραγουδίστρια και πήρε στα χέρια της ήταν ένα βαρύ heavy metal αφού ο courier μπέρδεψε το cd του στιχουργού με ένα άλλο. Και έτσι δεν συναντήθηκαν, ο θάνατος της μητέρας της όμως και ένα όνειρο που είδε η ίδια και ο πατέρας της τους φέρνει στην Ελλάδα και κοντά στο στιχουργό.

Μόλις τον είδα, ένιωσα ότι γνωριζόμασταν χρόνια . Ένιωσα κάτι παραπάνω από μια έντονη ενέργεια. Ήταν σαν μια σφαίρα να μου διαπερνούσε την καρδιά”, ανέφερε η τραγουδίστρια.

\"\"

Αξίζει να σημειώθει ότι ο Στέφανος Κορκολής ήταν κατηγορηματικός ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί αλλά η ανατροπή έγινε με την Linda και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook