Η είδηση του γάμου του Αλέξανδρου Παρθένη και της Κατερίνας Θάνου δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει θέμα συζήτησης και στο σημερινό «Μες στην καλή χαρά». Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού, που είχε ήδη δώσει πριν μερικές μέρες τις ευχές της στο μελλόνυμφο ζευγάρι μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, δεν δίστασε αποκαλύψει ότι μίλησε με τον Αλέξανδρο Παρθένη, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες πως η Κατερίνα Θάνου είναι έγκυος.

«Μιλήσαμε με μηνύματα, όχι με τηλέφωνο» εξήγησε η παρουσιάστρια του Alpha, προσθέτοντας πως η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της είναι «εξαιρετική». «Εγώ τον χειροκροτώ γιατί έκανε την κίνηση- ματ. Απέδειξε ότι, όταν θέλει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα καταφέρνει. Γιατί ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα είναι πέντε μήνες μαζί. (…) Και απλά έσκασαν την βόμβα με την αναγγελία του γάμου, και μάλιστα στην εφημερίδα “Εστία”, όχι σε κάποια εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας» σχολίασε.

\"http://www.myself.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/pantreuontai-parthenis-thanou.jpg\"Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι δεν γνωρίζει αν το ζευγάρι συγκατοικεί, ωστόσο πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι δεν τίθεται θέμα εγκυμοσύνης. Απλά, τα παιδιά είναι πάρα πολύ ερωτευμένα και κατάλαβαν γρήγορα ότι ταιριάζουν». Μάλιστα, τονίζοντας πως «ο Αλέξανδρος είναι κατασταλαγμένος και ξέρει τι δεν του “κάνει” σε αυτή τη ζωή -και η Κατερίνα του “κάνει”», ανέφερε πως είναι σίγουρη για εκείνον ότι «θα γίνει καλός μπαμπάς, όταν το αποφασίσει», ενώ έκλεισε το θέμα με την ευχή της στο ζευγάρι: «Η ώρα η καλή Αλέξανδρε και Κατερίνα!» είπε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook