Τη δεύτερη ήττα τους, και πρώτη εκτός έδρας, γνώρισαν οι Νέοι του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Football League και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι «μικροί» του Νίκου Πασβάντη ηττήθηκαν με 1-0 από τον Θρασύβουλο στο Δημοτικό στάδιο της Φυλής, «πλερώνοντας» την αστοχία τους, αφού υπερείχαν του αντιπάλου τους, αλλά τους έλειψε το γκολ.

Αντίθετα αυτό το είχαν οι γηπεδούχοι, με τον Κολίτσι να \”χρίζεται\” σκόρερ στο 53\’, σε φάση που διαμαρτυρήθηκε η χανιώτικη ομάδα για οφσάιντ, και τον τερματοφύλακα Παμπουλίδη να πραγματοποιεί σωρεία αποκρούσεων.

Ο Πλατανιάς έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, με κυριότερες όμως αυτές των Περδικάκη (35’ και 65’), Κονονένκο (38’), Γαλανίδη (40’) και Λέττα (88’).

Στην αστοχία προστέθηκε και η ατυχία, αφού αποχώρησε με σχίσιμο στο κεφάλι ο Μιχαήλ στο 60’.

Οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Ντισέι στο 87\’.

Θρασύβουλος (Ζόραν Γέφτοβιτς): Παμπουλίδης, Γκέκας, Σερελάς, Λύτρας, Ντισέι, Βασιλείου, Μπουραΐνης, Αγγέλου, Τσακώνης, Κατσιδέλας, Κολίτσι

Έπαιξαν και οι: Μπρέμος, Ρόδης, Ζάκκας

Πλατανιάς (Νίκος Πασβάντης): Κοκκαλάς, Ντακάκης, Πατρικάκης, Μιχαήλ (60’ λ.τρ. Μαγαράκης), Μπουρμπάκης, Κονονένκο, Ροκάκης (65’ Λέττας), Ντούπης, Γαλανίδης, Μπασιαδάκης (80’ Κωστόπουλος), Περδικάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook