Την εκπληκτική πορεία που έκανε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος όπου τον έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας θέλει να συνεχίσει και στον δεύτερο γύρο ο ΑΓΟΡ αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο παιχνίδι που θα δώσει στο Κλειστό της Γλυφάδας με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας (7μ.μ ΝΕΤ) που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το συγκρότημα του Στέργιου Κουφού προέρχεται από δύο συνεχόμενες μεγάλες νίκες επί του Άρη εντός και του ΚΑΟΔ εκτός και στο δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από το «Μελ. Μερκούρη» θα επιδιώξει την τρίτη του εκτός έδρας νίκη κόντρα σε ένα αντίπαλο που δεν αποτελεί φόβητρο.

Ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα επιλέγοντας την εξής δωδεκάδα για το παιχνίδι : Κρίστμας, Κούμουλος, Παπανικολάου, Ράιτ, Τσόχλας, Καλλινικίδης, Δορκοφίκης, Τζόνσον, Λάτοβιτς, Πέτγουεϊ, Δέδας και Κατσαρές. Εκτός έμεινε ο νεαρός γκαρντ, Σπύρος Μοτσενίγος.

To πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών το Σάββατο και την Κυριακή έχει ως εξής :

Σάββατο 14 Ιανουαρίου

Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης-Παναθηναϊκός
(Πηλοΐδης, Σώμος, Πουρσανίδης Γ.)

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
(Σχινάς, Αφεντουλίδης, Μπίκας)

ΔΓ Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Κολοσσός Ρόδου
(Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Παναγιώτου)

ΔΑΚ Καλαμίτσας 17.00 Καβάλα-Ηλυσιακός
(Καρακατσούνης, Φούφης, Πουρσανίδης Κ.)

Κυριακή 15 Ιανουαρίου

ΔΚΓ Κραχτίδης 16.00 ΚΑΟ Δράμας-Περιστέρι
(Γκόντας, Ταβουλαρέας, Δεσλής)

ΕΑΚ Γλυφάδας 19.00 Ίκαρος Καλλιθέας-Ρέθυμνο Aegean
(Τανατζής, Κορομηλάς, Μαγκλογιάννης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook