Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 188η επέτειο του ολοκαυτώματος του Σπηλαίου Μελιδονίου διοργανώνουν ο Δήμος Μυλοποτάμου, η τοπική κοινότητα Μελιδονίου, η ενορία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιδονίου, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Παράλληλα, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί ο «Μελιδόνιος δρόμος».

Πρόγραμμα εκδήλωσης

08:00 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Μελιδονίου υπό του Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου.
11:15 Προσέλευση Επισήμων στο Σπήλαιο Μελιδονίου
11:30 Επιμνημόσυνη Δέηση
11:35 Κατάθεση Στεφάνων
11:40 Χαιρετισμοί από το Δήμαρχο Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινο και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιδονίου κ. Εμμ. Σκλαβουνάκη
11:45 Ομιλία από τον εκπαιδευτικό & Διευθυντή Γυμνασίου Γαράζου κ. Ιωάννη Γαζανό
12:00 Τερματισμός «Μελιδόνιου Δρόμου». Συμμετέχουν ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ρεθύμνου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμου.
12:30 Γεύμα στην Αποθήκη Πολιτισμού Μελιδονίου – Απονομή Επάθλων «Μελιδόνιου Δρόμου».

5ος ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ»

Ο Π.Α.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΑΤΛΑΣ» και η ΤΕΠΚ, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Μελιδονίου διοργανώνει τον αγώνα «Ανάβαση Μελιδονίου» για 5η χρονιά την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 10:00.
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Κυριακή 22.01.2012 στις 10.00

2. Τόπος εκκίνησης

Δημαρχείο Ρεθύμνου

3. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δημαρχείο Ρεθύμνου – Νέα εθνική οδός προς Ηράκλειο –στροφή προς Πέραμα, Μελιδόνι. (35χλμ.)

4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

Ανδρών, Εφήβων, Μάστερς A, Μάστερς Β, Μάστερς Γ, Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων και Όπεν. 35χ.λ.μ.  10.00

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλθεί μέχρι τις 20.01.2012, ώρα 15.00 στο Φαξ: 2831056698 ή στο e-mail [email protected]. Παρακαλείται να δηλωθούν οι αριθμοί των εγκύρων δελτίων. Όποιοι δεν έχουν δελτίο για το 2012, πρέπει να συμπληρώσουν τη βεβαίωση και να την καταθέσουν στη γραμματεία μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

6. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών. Οι αθλητές – τριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη, ο ΠΑΣ Ρεθύμνου δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κ.λ.π.
7. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
8. ΕΠΑΘΛΑ: Βραβεύονται οι έξι πρώτοι ανά κατηγορία, ο πρώτος με κύπελλο, μετάλλιο, δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος με μετάλλιο και δίπλωμα και ο τέταρτος, πέμπτος, έκτος με δίπλωμα.

Τονίζεται ότι η βαθμολογία δε θα μετρήσει επίσημα επειδή τα περισσότερα δελτία για το 2012 δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.
9. ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ: Απονομές επάθλων και δεξίωση από τον Πολιτιστικό σύλλογο Μελιδονίου στις 12.30 το μεσημέρι.
10. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο ΠΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δεν θα καλύψει καμία δαπάνη για τη συμμετοχή των αθλητών – τριών και των ομάδων στους αγώνες.
11. ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Κουρμούλης, Μανώλης
12. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου, τελεσίδικα, η Αγωνοδίκης Επιτροπή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook