Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 25 ετών, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 25χρονος μετέβη σε δύο καφετέριες στο κέντρο της πόλης, όπου με τη μέθοδο της επαιτείας αφαίρεσε από δύο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 53 και 25 ετών, τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία είχαν αφήσει πάνω στο τραπέζι.

Για τον εντοπισμό του δράστη, οι αστυνομικοί διενήργησαν άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του λίγη ώρα αργότερα.

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν τα δύο αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στις παθούσες, και ακόμα ένα κινητό, το οποίο φυλάσσεται, προκειμένου να ανευρεθεί ο κάτοχός του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι τη 2-1-2012 το πρωί, ο συλληφθείς με την ίδια μέθοδο είχε διαπράξει άλλη μια κλοπή κινητού τηλεφώνου από τραπέζι καφετέριας στο κέντρο της πόλης.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο 25χρονος είχε συλληφθεί ξανά, πριν από δύο μήνες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, καθότι με την ίδια μέθοδο είχε αφαιρέσει συνολικά έντεκα κινητά τηλέφωνα από τραπέζια σε καφετέριες στην Πάτρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook