Τι και αν τους χωρίζουν σχεδόν τρεις δεκαετίες; Η Madonna και ο 29 χρόνια μικρότερός της Brahim Zaibat είναι ένα χρόνο μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η 53χρονη βασίλισσα της ποπ σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Abc και την εκπομπή Nightline αποκάλυψε πως δεν επεδίωξε μια σχέση με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας. Απλά έτυχε!

«Δεν το επέλεξα να κάνω σχέση με ένα τόσο μικρότερό μου. Απλά έτυχε και είναι πολύ ρομαντικό. Γνώρισα κάποιον και άρχισα να νοιάζομαι πολύ για εκείνον απλά έτυχε να είναι 29 χρόνια μικρότερός μου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Εγώ είμαι η εύκολη της σχέσης. Πηγαίνω σπίτι, βάζω τις κρέμες μου και τις πιτζάμες μου και του ζητά να μου τρίψει τα πόδια, εκείνος όμως μου ζητάει να του τα τρίψω εγώ».

Η Μαντόνα εξήγησε πως προτεραιότητα είναι τα παιδιά της αλλά θέλει παράλληλα να έχει και έναν σύντροφο στο πλευρό της.

«Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Μου αρέσει να είμαι μητέρα. Τα παιδιά μου με γεμίζουν, μου δίνουν έμπνευση αλλά έχω την ανάγκη να έχω κάποιον στο πλευρό που και να περνάω καλά. Πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν το ίδιο. Δεν έζησα ποτέ μια συμβατική ζωή και θα ήταν ανόητο να πιστεύουν κάποιοι ότι θα αρχίσω να το κάνω τώρα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook