Ευγενικός. Λιγομίλητος. Ντυμένος απλά και ζεστά. Στην αρχή, μου φάνηκε απρόσιτος. Με την κουβέντα κατάλαβα πως δεν ήταν. Κι όταν τον ρώτησα αν είναι ερωτευμένος, είδα τα μάτια του να λάμπουν.

Φέτος πρωταγωνιστείς στο Η Μέθοδος της Απιστίας. Έχεις απιστήσει ποτέ;
Ποτέ. Δεν είναι ότι δεν έχω απιστήσει, επειδή είμαι καλός και μονογαμικός, αλλά επειδή βλέπω απλά τα πράγματα στη ζωή μου. Όταν είμαι σε μία σχέση που με πνίγει και θέλω να κάνω κάτι άλλο, απλά φεύγω. Κάνω κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να μπω σε «διαδικασία» απιστίας. Δεν μου άρεσε ποτέ το «ταυτόχρονο».

Γενικά, είσαι άνθρωπος των σχέσεων;
Δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου μακροχρόνιες σχέσεις. Πάνω από χρόνο δεν είχα μείνει ποτέ σε σχέση, εκτός από εκείνη με τη Μαρία (σ.σ.: Σολωμού). Ένας χρόνος ήταν το ρεκόρ! Τι να πω! Δεν έτυχε. Με τη Μαρία ήμασταν μαζί γύρω στα δύο χρόνια.

Γιατί, συνήθως, τελείωναν οι σχέσεις σου;
Έχω ένα πρόβλημα με τη φθορά. Με το που άρχιζε να κάνει «κοιλιά» μια σχέση, ποτέ δεν άφηνα περιθώριο στον εαυτό μου να δει το επόμενο στάδιο. Σταματούσα τη σχέση για να μη δω την παρακμή της.

Άρα είσαι κατά της συγκατοίκησης;
Το αντίθετο. Μου αρέσει να συγκατοικώ από την αρχή μιας σχέσης. Νομίζω ότι έτσι κερδίζεις και χρόνο. Γνωρίζεις τον άλ-λο πιο γρήγορα. Δεν μπορούσα ποτέ να διαπραγματεύομαι τα Σαββατοκύριακα πού θα συναντήσω τις εκάστοτε συντρόφους μου. Όταν κρίνεις ότι σου αρέσει ο άλλος, είναι φυσικό να θες να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί του.

Αυτή την εποχή είσαι ερωτευμένος;
(γελάει) Ναι… Όχι, όχι… Ας πούμε καλύτερα ότι είμαι σε μια καλή περίοδο. Φαίνεται και φέρεται να είναι μια καλή περίοδος. Θα δούμε. Είμαι πάντως πολύ καλά. Είμαι σε μια φάση, όπως λένε στο ποδόσφαιρο, λίγο πριν υπογράψει η ομάδα με έναν παίκτη για να έρθει στην ομάδα. Λίγο πριν κλείσει η μετεγγραφική περίοδος και υπογραφούν τα συμβόλαια.

(Down Town

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook