Ακούγεται απίστευτο, αλλά ένα ανήλικο αγόρι έκανε διακίνηση κοκαΐνης στη Ζάκυνθο και μάλιστα κατ’ εντολή του ίδιου του πατέρα του! Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν τυχαία τον 34χρονο Βούλγαρο για έλεγχο σε έναν δρόμο του Λαγανά, δεν βρήκαν πάνω του κάτι ύποπτο, γιατί είχε φροντίζει να… φορτώσει τα ναρκωτικά στο παιδί του!

Στις τσέπες του 14χρονου παιδιού βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 220 γραμμάρια κοκαΐνης που, όπως αποδείχθηκε, ανήκαν στον πατέρα του! Ο αλλοδαπός πίστευε ότι αν τον σταματούσαν δεν θα έκαναν έρευνα το ανήλικο αγόρι κι έτσι θα κατάφερνε να ξεφύγει! Τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να τον ακολουθήσει ο γιος του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

*** Όλα τα… εξαρτήματα για τη χρήση και την διακίνηση χασίς από το οποίο διέθετε μεγάλες ποσότητες, είχε στην κατοχή του ένας 21χρονος που συνελήφθη στο σπίτι του στην Κομοτηνή μαζί με έναν 19χρονο φίλο του. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν συνολικά 443,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μοιρασμένα σε ένα γυάλινο βάζο, ένα κουτί και επτά νάιλον συσκευασίες, σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 14,3 γραμμαρίων, έναν μεταλλικό θρυμματιστή, μία ζυγαριά, 15 νάιλον συσκευασίες, μία μεταλλική πίπα, ένα ναργιλέ και 275 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

*** Μια νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 82 γραμμαρίων κατασχέθηκε στην κατοχή ενός 37χρονου που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Λάρισα και συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook