Ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της περσινής Football League 2 ήταν οι Νίκος Κατσικοκέρης και Γιάννης Λιούρδης, με τον πρώτο μάλιστα να αναδεικνύεται καλύτερος παίκτης του 1ου ομίλου.

Ο Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους δύο πρώην παίκτες του, αφού με τη φανέλα του διακρίθηκαν, με τον Κατσικοκέρη μάλιστα να κάνει το μεγάλο άλμα στον Εργοτέλη και να είναι ανάμεσα στις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ συγχαίρει τον Νίκο Κατσικοκέρη για το γεγονός της ανάδειξής του ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Football League 2 για τη χρονιά που πέρασε. Το ότι διαπρέπει άλλωστε στα γήπεδα της Super League με τη φανέλα του Εργοτέλη, δηλώνει ότι δικαίως αξίζει αυτό τον τίτλο που του αποδίδεται από συναδέλφους του ποδοσφαιριστές. 
Παράλληλα, συγχαίρουμε και τον Γιάννη Λιούρδη, ο οποίος ήταν ανάμεσα σε όσους διεκδίκησαν τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα. 
Ως ομάδα αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι για τις διακρίσεις των δύο πρώην ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό τους. Η βοήθειά τους την περσινή χρονιά, αλλά φυσικά και όλων των υπολοίπων παιδιών, ήταν καταλυτική προκειμένου η ομάδα μας αυτή τη στιγμή να έχει την χαρά να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Ευχόμαστε και στον Κατσικοκέρη και στον Λιούρδη καλή συνέχεια στην καριέρα τους και ό,τι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή".