Στις νίκες κατάφερε να επιστρέψει ο ΟΦΗ μετά από περίπου ενάμιση μήνα καθώς κατάφερε έστω και δύσκολα να κερδίσει με 2-0 το Σάββατο το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» την Δόξα Δράμας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος φτάνοντας παράλληλα και τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την κρητική ομάδα ήταν ο Φώτης Παπουλής που σημείωσε και τα δύο τέρματα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο καθώς το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 0-0 με τις δύο ομάδες να μένουν άσφαιρες επιθετικά.

Η εικόνα του αγώνα

Το άγχος για την επιστροφή στις νίκες αλλά και οι πολλές απουσίες έκαναν τον ΟΦΗ να παρουσιάσει ένα πολύ μέτριο πρόσωπο στο πρώτο μέρος προσπαθώντας να διασπάσει με βαθειές μπαλιές από την άμυνα την Δόξα Δράμας που ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον Κατσαβάκη και είχε την καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 27΄ με το σουτ του Βάντερσον που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Βεζυρίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ πίεσε από τα πρώτα λεπτά και η υπεροχή του καρποφόρησε στο 50΄ όταν ο Ζορμπάς βρήκε με εξαιρετική πάσα μέσα στην περιοχή τον Παπουλή και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την κρητική ομάδα.

Το γκολ αυτό απέβαλε το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που στη συνέχεια έπαιξαν πιο ελεύθερα δίνοντας χώρο στην Δόξα Δράμας που πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία στην εστία του Βεζυρίδη που πέρασε ένα άνετο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ έχοντας υπομονή στο παιχνίδι του αναζήτησε ένα δεύτερο γκολ και κατάφερε να το πετύχει στο 85΄ όταν σε μια αντεπίθεση ο Μποντόρ βρήκε ωραία τον Καμπάνταη μέσα στην περιοχή αυτός έκανε το σουτ ο Σέρεμετ απέκρουσε αλλά η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα και ο Παπουλής απλώς την έσπρωξε στο βάθος της εστίας της Δόξας Δράμας διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα δικά του.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Βάντο, Ταυλαρίδης, Σόουζα (79\’ Πίτσος), Βερόν, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ (84\’ Γαλανόπουλος), Παπουλής, Ζορμπάς (79\’ Μποντόρ), Καμπάνταης.

Δόξα Δράμας (Μ. Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Κα (76\’ Στεριανός) τσικογιάννης (41\’ Σοίλέδης), Ψυχογιός (61\’ Αγγελούδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook