Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά περιμένουμε για σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου στη Β. Ελλάδα, από 4 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική, από 8 έως 16 στη Νότια Ελλάδα και από 10 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά έως ισχυροί αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook