Δικογραφία σχηματίσθηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, σε βάρος 39χρονου ο οποίος κατηγορείται για σωματικές βλάβες, απειλές, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού.

Επιπλέον η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 37χρονο ημεδαπό για απειλές σε βάρος του 18χρονου.

Ειδικότερα, ο 18χρονος κατήγγειλε ότι χθες το απόγευμα ότι, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, συναντήθηκε με τον 39χρονο για προσωπικούς λόγους.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους ο 39χρονος χτύπησε με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματός τον 18χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια τον μετέφερε με τη βία σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου πήγε και ο 37χρονος, τον απείλησαν από κοινού για τη ζωή του και μετά ο 37χρονος αποχώρησε.

Όμως στην συνέχεια ο 39χρονος οδήγησε σε ερημική τοποθεσία τον 18χρονο, του έδεσε τα χέρια με αυτοκόλλητη ταινία, τον χτύπησε με μεταλλικό εργαλείο, σε διάφορα σημεία του σώματος του, προκαλώντας του εκ νέου σωματικές βλάβες και με διάφορες πράξεις πρόσβαλλε την προσωπικότητα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή του επεισοδίου ήταν η σχέση που είχε ο 18χρονος με την κόρη του 39χρονου.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο 39χρονος και ο 37χρονος αναζητούνται να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook