Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιγκόρ Μιρτσέτα από το 16ο λεπτό της αναμέτρησης χάρισε ακόμα μία νίκη στον Πλατανιά, απέναντι στον Πιερικό με 1-0 και τον διατήρησε στην κορυφή της Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να «κλέβουν» την παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα και παρόλο που μπήκαν τελευταία στιγμή στην κατηγορία δείχνουν να μην… χαμπαριάζουν τίποτα.

Από το 58’ η χανιώτικη ομάδα έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω της 2ης κίτρινης στον Πάγκαλο για «θέατρο».

Στο τέλος χρειάστηκε να δηλώσει «παρών» ο Λαζαρίδης για να μπορέσει να κρατήσουν οι γηπεδούχοι το σπουδαίο «τρίποντο».

Κακή χαρακτηρίζουν την διαιτησία του Ιωσήφ Σφακιανάκη και οι δύο ομάδες, με τον προπονητή Πλατανιά, Τίμο Καβακά, να δηλώνει ότι ήταν πέναλτι και αυτό που δόθηκε στην ομάδα του αλλά και αυτό που δεν καταλογίστηκε και τον Σούλη Παπαδόπουλο από την άλλη να χαρακτηρίζει ανύπαρκτο το πρώτο και πέναλτι αυτό που δεν δόθηκε.

Φάσεις-γκολ
16’ ΓΚΟΛ: Ο Ναζλίδης κερδίζει πέναλτι από τον Τσιντώτα και ο Μιρτσέτα το εκτελεί εύστοχα για το 1-0.

21’ Σουτ του Δέντσα άουτ.

42’ Φάουλ του Μιρτσέτα ο Τσιντώτας έδιωξε με γροθιές.

43’ Εντυπωσιακή απόκρουση του Λαζαρίδη σε σουτ του Ελευθεριάδη.

49’ Σουτ του Πάγκαλου άουτ.

55’ Ο Μιρτσέτα σουτάρει άουτ μετά το γύρισμα του Πάγκαλου.

58’ Ο Πάγκαλος βρίσκεται στο έδαφος μέσα στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι και τον κ. Σφακιανάκη να «κιτρινίζει» τον παίκτη του Πλατανιά, που αποβάλλεται με 2η κίτρινη.

59’ Σουτ του Μπλαζέφσκι άουτ.

73’ Σουτ του Ναζλίδη καταλήγει άουτ.

89’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό, με τον Κουτσοσπύρο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Λαζαρίδη αλλά τον γκολκίπερ του Πλατανιά να αποκρούει εντυπωσιακά.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Κουρτεσιώτης, Πάγκαλος, Μιρτσέτα (60\’ Δράμι), Παληγεώργος, Δέντσας (76\’ Μαραγκός), Ραπτάκης, Τζανής, Γκονζάλες (83\’ Παπαζούδης).

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσιντώτας, Ελευθεριάδης (68\’ Πουρτουλίδης), Τόσκας, Πέντα (46\’ Μπλαζέφσκι), Γκουγκουλιάς, Γιαζιτζόγλου, Κουτσοσπύρος, Ιντζόγλου, Κοντέων, Κωτσιόπουλος, Πουρσανίδης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook