Ανακοίνωση μέσα από την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Ντοκάκη στο παιχνίδι με τα Ροδωπού εξέδωσε η Θύελλα Καλάθενων, μετά το πρωινό παιχνίδι της Κυριακής.

Στην ανακοίνωση υπάρχουν σκληροί χαρακτηρισμοί και γίνεται αναφορά για αλλοίωση αποτελέσματος και δολοφόνους του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Π.Ο ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ διαθέτει αν όχι τον μικρότερο έναν από τους μικρότερους Μ.Ο. ηλικίας ποδοσφαιριστών στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ οι όποιοι στο 90 % προέρχονται από την ομάδα παίδων της, σκοπός και στόχος της ομάδας είναι ακόμα περισσότερα παιδιά της επαρχίας να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, δυστυχώς όμως μεγαλύτερος εχθρός πλέον του στόχου αυτού είναι οι επικίνδυνοι διαιτητές οι όποιοι ξεπερνούν τα όρια του ανθρωπινού λάθους και αναγκάζουν παιδιά 15 ετών να σκέπτονται να μην ασχοληθούν ξανά με το άθλημα αυτό.
Δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ και δεν είχαμε ως σκοπό να το κάνουμε με θέματα που αφορούν την διαιτησία παρά το γεγονός ότι και κατά την περσινή περίοδο υπήρξαν πολλά ματς στα όποια οι διαιτητές και οι βοηθοί τους δεν σεβαστήκαν το σωματείο μας.
Ο διαιτητής Γ’ εθνικής κύριος Ντοκάκης στον αγώνα για την κατηγορία παίδων της Α ΕΠΣ Χανιών έφτασε 15 λεπτά καθυστερημένα (9.15) στο γήπεδο με αποτέλεσμα και η διάρκεια του αγώνα να είναι μικρότερη και να μην γίνει η καθιερωμένη ταυτοπροσωπία….. με ότι αυτό συνεπάγεται.. 
Όσο αφορά το αίσχος και την αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι ΑΠΣ ΡΟΔΟΠΟΥ – ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ θεωρούμε ότι τα σφάλματα εις βάρος της ομάδας μας δεν ήταν ανθρωπινά και έκριναν το αποτέλεσμα. Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή και των βοηθών του , μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πείσουμε τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας να συνεχίσουν ασχολούνται με τον αθλητισμό.. 
Επιτέλους ας τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο από την μικρότερη ερασιτεχνική έως την μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία. 
Παρακαλούμε το σύνδεσμο διαιτητών Ν. Χανιών και την διοργανώτρια αρχή να είναι πιο προσεκτική με την τοποθέτηση διαιτητών από δω και στο εξής, και να σταματήσουν να στέλνουν δολοφόνους του ποδοσφαίρου στα γήπεδα..

Εκ του Δ.Σ.»

Λευτέρης Αντωνακάκης